Μαρτίου 31, 2007

Κίνδυνος - Θάνατος ψέματα


Ax που κατάντησα...είναι Σάββατο βράδυ κι εγώ έχω έρθει σε net cafe...καλά δεν είναι και τόσο τραγικά...είναι γεμάτο!!! (ώρα 01:37 π.μ.)

Πήρα ένα red bull απ το περίπτερο, καθώς ερχόμουν...ναι εδώ στο Ελλάντα, έχει περίπτερα, όχι όπως στο κωλόνησο, Αγγλία, που έχει @@...!!!

Δε ξέρω γιατί ξεκίνησα να γράφω κι ούτε έχω ιδέα τι τίτλο θα δώσω στο blog αυτό....Μόλις διάβασα κάτι τόσο γαμάτο, που με άγγιξε κι απλά ήθελα να σχολιάσω κατιτίς. Γιατί πρέπει οι άνθρωποι να σε ζηλεύουν τόσο πολύ? Γιατί όταν είσαι λίγο διαφορετικός, κι ανώτερος σε φάσεις από τους άλλους κάνουν ό,τι περνάει απ το χέρι,πόδι τους να σε εξαφανίσουν,μειώσουν? Γιατί?...Επειδή θέλεις να λανσάρεις το διαφορετικό? επειδή δεν πας σύμφωνα με τα πρότυπα και τους κανόνες? Γιατί όταν ξεχωρίζεις μέσα από το σύνολο και τη μάζα, ξαφνικά τρως πόρτα?..
-Και το βασικότερο απ όλα, γιατί δεν έχουν καν τόσο δα @ να στο πουν στα ίσια?-

Χμμμ...
.αναπάντητο θα μείνει...κι αν τύχει και το διαβάσεις ποτέ αυτό..και πάλι το @ δεν θα το βρεις, αλλά θα νιώσεις την μικρή για σένα ικανοποίηση, που το κανες.

Πάω να σερφάρω κι άλλο...ν ανακαλύψω κάποιον ακόμα κόσμο του internet...είναι τόσο μεγάλος κι αναπαράγεται πιο γρήγορα κι απ το οξυγόνο...

Μου λείπεις...Καλό μήνα ψυχή μου

Υ.Γ: 1η Απριλίου είναι...το pc πάει λάθος

1 σχόλιο:

mantinada είπε...

Αχ βρε Ν.... Κατάντια κι αυτή, να τρέχεις μες στη νύχτα στα net cafe... :Ρ

Καλά δε στο είπανε πως το Red Bull δίνει φτερά; Θα μπορούσες να φτάσεις όπου θες, όπου φαντάστηκες... Πέρα από θάλασσες, σε ένα κόσμο ονειρικό...
Κι αντί γι' αυτό εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι εκείνους που ζουν για να πονάνε τους άλλους;
Όχι μικρέ... Είσαι αντιμέτωπος με ένα όνειρο, ζήσε τη στιγμή αυτή... Όλα τ' άλλα είναι ασήμαντα...

Καλό μήνα...