Σεπτεμβρίου 28, 2008

304 Γ' ΕΣΣΟ 2008


Πολύ ζέστη λέμε, ένα σαν την Κύπρο πράγμα...ίσως να έπαιζε και λίγο άγχος αλλά ήξερα ότι πάω διακοπές στην ουσία. Θα μπορούσα να πω και κατασκήνωση, κολλέγιο. Το μόνο μείον ήταν ότι έπρεπε ν ακολουθώ εντολές, από 22 χρονών πρόσωπα. Ε νταξ, τι να κάνεις, όλοι περάσαμε την ίδια φάση.
Δε γαμιέται, καλά θα περάσω, θα το γλεντήσω όσο δεν πάει άλλο. Κι έτσι κι έγινε. ΌΧΙ δεν περιγράφω παραμύθι. Περιγράφω ΤΟ παραμύθι στη πόλη της Καλαμάτας, βγαλμένη μέσα απο ένα δωματιάκι. Ένα μαγικό δωματιάκι με 10 κουκέτες και 20 απίστευτα άτομα. Πρόσωπα-απρόσωπα σε φάσεις, αλλά με καρδιά κ πολύ γέλιο. Πως λέμε ένας για όλους κι όλοι για έναν; Έτσι και καλύτερα. Τι στρογγυλή τράπεζα και μαλακίες...εδώ μιλάμε για στιγμές ζωής. LACTA!!!

Πρέπει να βρω ένα κρεβάτι να κοιμάμαι...δεν έμειναν και πολλά την ώρα που σκάσαμε μαζί με τον Έβαν. Τώρα που το σκέφτομαι, είχαμε μαζί μας και τον τύπο-πουλί του. Ε μα, αφού την έβρισκε το παλικάρι να τα ξύνει αβέρτα-κουβέρτα. Μαυριδερός σα γύφτος, αλλά καμία σχέση. Το παιδίον είχε κάνει σωστές διακοπές καλοκαιριού!

Παίδες Καλησπέρα να ρεύεστε-κλάνετε-βρίζετε-χέζετε-γελάτε-μιλάτε με τις γκόμενές σας όλη μέρα+νύχτα. Η καλύτερη θέση για να παρατηρείς+κ΄άνεις μαλακίες είναι πάνω. Απ την άλλη όμως η καλύτερη θέση προς κρύψιμο, είναι κάτω. Χωμένος μέσα από πετσέτες, παραλλαγές, αρβίλλες (ναι κανονικά έπρεπε να τις βγάζεις έξω για να μην βρωμοκοπάει ο Θάλαμος, αλλά όταν έχεις κι έναν βρωμοπόδαρο-Μάλλι, τι να κλάσει...!). Ρε μαλάκα μη κουνάς το κρεβάτι. Μαλακία τραβάς; Ρεεεε του μουνιού θα γίνει, κωλο-μηνάρες!!

Και πάμε....

05:30 το πρωί...κικιρίκουυυυυυ....σκωθείτε ρεμάλια...ποπο φίλε ξημερώνει κανονικά και με το νόμο. Το ξερες ότι έχει χαράξει στις 5 το πρωί? Αρχίδια το ξέρες γιατι δεν έπαιζε να σκωθείς στις 5 για να ντυθείς μ ένα κάρο ρούχα + αρβίλλες + κι έναν μαλάκα να φωνάζειιιιι...ΣΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕ και κάτω γι αναφορά
Μα είναι αναφορά αυτή με καφέ, τσιγάρο, μάτια ερμητικά κλειστά,και μια εφημερίδα που έλειπε για να συμπληρώσει το καρτέλ της λούφας κάποιος ρεύτηκε κι έκανε αντίλλαλο....χαχαχα, έλεος χαχαχα

άντε κομμάντα μου, μετά από μισή ώρα να πάμε να βάλουμε μια μπουκιά στο ελε'ι'νό στόμα μας. Κο'ιτα, μια μπουκιά είναι στη κυριολεξία. Φωτιά σ αυτούς που τρώνε τον αγλαίορα κάθε πρωί με Λάιφ κι αβοκάντος! Πάρε ένα βουτυράκι κ μια μαρμελαδίτσα σου κι άντε να την φας. Ήξερες ότι 20gr βουτύρου αντιστοιχούν σε 3 φέτες ψωμί; Ε.Σ. κύριος. Το πρωί δεν ανταλλάσοντε πολλές κουβέντες. Είναι ψιλο-απαγορευμένη ώρα. Ξέρω εγώ τι σκατά έβλεπε στον ύπνο του ο άλλος νυχτιάτικα; όχι κι ούτε θέλω. Με τις κάβλες του, ίσως και να με γαμούσε. Στις αρχές έτρψγες ένα βουτυράκι. Είναι μέχρι να κάνεις απολέπιση και να βουτάς, ακόμα κι ολόκληρο το μπωλ με τη Μερέντα καβάτζα!
..κι ας σε φωνάζουν γύφτο. ΣΤ αρχίδια σου, γιατί είσαι Θάλαμο 7. Κι όποιος γουστάρει ας έρθει να μας τα πει. 1ος Λόχος, πάνω αριστερά. Ανοιχτά είμαστε, αλλά μόνο για τους ενοικιαστές του. Αντριανό-Κρέπης και Σπάλας ευσπρόδεκτοι, μόνο αυστηρά.
Ας πούμε ότι φάγαμε, ήπιαμε και γάλα ή τσάι αντίστοιχα και βζουμμμ έξω για το τσιγάρο...2ο,3ο,4ο δεν έχει σημασία.

Αισίως ας πούμε ότι φτάσαμε στις 6+30...τι νομίζατε; ότι έχουμε άπλετο χρόνο μαλάκινσης; Ξυπνάς, ντύνεσε, κλάνεις, πλένεσαι, ψυρίζεσαι (βασικό), βρίζεις, κάνεις τσιγάρο, φτιάχνεις φραπέ σε μπουκαλάκι του νερού χωρίς καλαμάκι, σπάς στη κλωτσιά τη μηχανή της μίζας (τώρα η μηχανή έχει γίνει κουλοχέρης..προχτές έβγαλε στο Ζιώγα 2 ευρά!!), πας, τρως, ξαναγυρνάς.Όλα αυτα σε τριάδες! χαχαχα..ΜΗ ΧΑΛΑΤΕΕΕΕΕ ΤΙς τριάδες.

06+45...ώρα καθαριότητας....μέχρι την επιθεώριση στις και τέταρτο...τουαλέτες θα το πω, ναι...ΔΕΝ καθάρισα ΠΟΤΕ! Παραείναι ψαρωτικό κουφάλες...ε οκ, είμαι αρχίδι+τεμπέλης, δεν θ αλλάξει αυτό στον αιώνα τον άπαντα. Ναι είμαι κι είρωνας, σαρκαστής, εριστικός μέχρι εκεί που δεν πάει. Καλά βρε Σπυριδών, δεν θα το κάνω στη μονάδα αυτό για να μη φάω τίποτα αδέσποτες. Λοιπόν στο θέμα μας. Καθαριότητες. Ας πούμε ότι τρέχουν σαν τρελοί όλοι, γιατί είμαστε στις αρχές και δεν ξέρουμε πως ακριβώς να κατανέμουμε το χρόνο μας...πότε θα γυαλίσεις τις αρβίλλες, πότε θα κάνεις το κρεβάτι σου αεροδρόμιο+τέντα (τ ομολογώ..σαν του Καρα Για Σαρ δεν το κανε κανείς άλλος τόσο τέντα, το μουνί), να φτιάξεις στην ίδια ευθεία τα παπούτσια, τη τσάντα, τις παντόφλες (οι παντόφλες είναι για το πέος καβάλα), να σκουπίσεις, να βάλεις το ΑΤ και σε φάση αργότερα να κρατάς κ τ όπλο σου.
Που είσαι βρε μάγειρα της Λήμνου-αμερικανάκι να μας φτιάξεις τα μανίκια. Ξέρετε στο Πεζικό-Διαβιβάσεις (εξαπέστειλε τη κουράδαν) που ανήκουμε, φοράς χιτώνιο μ ανεβασμένα τα μανίκια μέχρι και τις 15 Οκτώβρη, πολύς ιδρώτας χυμένος παντού....
Επιθεώρισηηηηη να στε στις θέσεις σας...ποιος θα περάσει δεν έχω ιδέα...λες να περάσει ο Δόκιμος; Είναι πολύ ψάρακας...πιστεύει ότι σε κάθε άσκηση θα περάσει ο Διοικητής και καλαά. Θυμάμαι και τη μέρα που σκάβαμε τα λαγουμια, Παρασκευιάτικα σα γεωργοί, μόνο ο γιατρός πέρασε με το Μερσεντικό χαχαχα. Λαγούμια τρελά για να χωθείς μέσα σε λέω, με έρπινγκ φάση και να οπλίσεις. Με βλέπειςςςς ωρε; Ναι, σε βλέπω στις 3 η ώρα δεξιά μου.

Θάλαμοςςς, ΠΡΟΣΟΧΗ! Στρατιώτης Διαβιβάσεων Ν.Κ. 2008 Γαμισέτα ΕΣΣΟ...Δύναμη Θαλάμου 20, παρόντες 20 (παρόντες 20 δεν έπαιξε ποτέ σε λέω)...παρόντες 15, κωλυώμενοι 4, απών ένας...Ημί ανάπαυση...Μπλα μπλα μπλα σκατά είναι τα μισά κρεβάτια, αλλά 'Κ' δεν παίζουν σ αυτό το Θάλαμο 7...ίσως έπαιξε στη συνέχεια που σοβάρεψαν τα πράγματα μετά την ορκωμοσία, μέχρι τας τελευταίας ρανίδας του αίματος μου. Μπουκαλάκια τασάκια γιατί υπάρχουν; Αφού δεν έχουμε τασάκια βρε Νταλάρα! Ένα τσαμπί σταφύλι χωμένο σε μια γωνία, μόνο καπότες δεν είχε. Κοινώς για το πούτσο. Αλλά με 20 πούτσες τι σκατά περίμενες; ΧΑΧΑ!....

Ούτε καν στα μισά δεν έχουμε φτάσει και φαντάσου πόσα άλλα δεν περιγράφοντε με λέξεις, αλλά είναι σχετικό κείμενο γι αυτούς που το βίωναν καθημερινά και μερικούς που το βιώνουν ακόμα. Μιλάω εκτού ασφαλούς γιατί έχω 5 μερούλες τιμητική. Ναι, βρε Θάλαμος ο Σωσίβιος σας βγάζει ασπροπρόσωπους ακόμα κι αν φύγατε....Είστε εκεί ΟΜΩς κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, κάθε μέρα που αναπνέω τον Καλαματιανό αέρα. Αχ αυτή η καφετέρια με τις κόκκινες τέντες. Στάνταρ έβγαλε τα έξοδα της για όλο το χειμώνα. Πατρινέ εκεί γινόταν του μουνιού πάντως ο πανίγυρος. Ξέρω, ξέρω τρώγαμε όλοι από 5 μουνιά έκαστος.

Τώρα τι να πω; Να προχωρίσω στον τομέα εκπαίδευσης; Μετά τις 8 το πρωί; Λίγες παρακολούθησα, σε λίγες ήμουν παρών μιας και τις πρώτες 20 μέρες τα έξυνα και τις 10 έλειπα. Ας πούμε ότι τα είχα κάνει πλακάκια με τον Σπάλας και βαριόμουν να πάω..είναι κι η ηλικία, που το βάζεις αυτό. Ε όλα πρέπει να τα λάβεις υπόψην, δλδ τους αστάθμητους παράγοντες....βλέπε Ε.Υ., Ε.Α.,Ε.Μ. κτλπ. Και τα τρία συμπεριλαμβάνονται στη Λούφα. Ξάπλωμα στο πάτωμα γτ κοινώς είναι δροσερό, ξαπλωμένος στο κρεβάτι πριν ο Σπάλας κόψει βόλτες κι αρχίσει να μοιράζει 4Κ....το μουνί! Μ αρέσει που άφησε και το κινητό του για να τον πάρει όποιος θέλει να τον βρίσει. Άλλη δουλειά δεν είχαμε. Αλλά δεν θα σε πάρουμε Άρχων του 1ου Λόχου για βρισίδι, γιατί έτσι όπως περνάμε, ας μείνουμε για πάντα στη Καλαμάτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο γιατρό, το γνωστό με τα γυαλάκια, μεγάλη μορφή. Δε χρειάζόταν ΚΑΝ να τον πληρώσουμε για να μας στείλει στο κρεβάτι μας.
Εκείνη τη μέρα, γυρνάω και καλά στο θάλαμο και βρίσκω 7 άτομα παρόντες. Ούτε στην επιθεώριση δεν τους έβλεπα, αλλά στη λούφα 1οι με τόνο. έας έπαιζε PSP, άλλος κάπνιζε στο κρεβάτι με την παραλλαγή, κλασσικά κάποιος μιλούσε με την γκόμενα/τις γκόμενες του, κάποιοι έκοβαν απλά βόλτες, ακουστικά και στον κόσμο τους, ε βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει, εφημερίδες, τσόντες, Τσάχαληηηη δε θέλω να χάσω ούτε σταγόναααα αχαχαχαχα τρελά γέλια. Τώρα όσοι ήταν στην εκπαίδευση ή κάπιοι Πατρινοί ασβέστωναν τοίχους για τον ανύπαρκτο Διοικητη του ΓΕΘΑ που ήρθε σαν πνεύμα κι εξατμίστηκε ή κάποιοι που ήταν εξαφανισμένοι-χωμένοι κάτω από παπλώματα, κρεβάτια καλυμμένα με τσάντες για να μην φαίνοντε και κάποιοι που ούτε ξέρω που σκατά έκαναν λούφα, ΘΕΡΜΑ συγχαριτήρια που απήχαν από εκπαιδεύσεις κι επόμου αρμ!
Μήπως είναι ώρα να τσιμπήσουμε κάτι φαγώσιμο; Τυρόψωμο ή σαντουιτσάκι; Ένα αναλογεί στον καθένα κανονικά, αλλά πάντα κάποιοι έμεναν νηστικοί γιατί πολύ απλά πεινάμε και τι να κλάσει το ένα....χέστηκα για τον άλλον στο δίπλα θάλαμο. Να πάθει σύφιλλη, να πεθάνει. 7 και ξερό ψωμί.

Δεν έχω φτάσει καν στο μεσημέρι, το οποίο είναι η πρώτη όαση της ημέρας......η δεύτερη είναι το βράδυ, όπως καταλαβαίνετε.....Όαση κανονικά, αφού έχει προηγηθεί φαγητούλι...Δεν θα δώσω πολύ βαρύτητα στο μεσημεριανό, καθώς δεν είναι κάτι το τρομερό-ιδιαίτερο, μπιφτέκι,μακαρόνια, φασολάδα κτλ....φαγητοπόλεμο να ΜΗΝ χαίρεστε γτ πολύ απλά δεν παίζει...Βασικά θέλω να περιγράψω μια κλασσική στρατιωτική μέρα αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα φτάσει η σελίδα (μία)...

Ας πούμε ότι με τα 2000 ζόρια έχουμε φτάσει στην 1η όαση με επιτυχία...δεν έχει πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γτ απλά είμαστε λιωμίδιδες..ΟΛΟΙ ουδενός αιξερουμένου..βέβαια είναι λίγο δύσκολο να κοιμηθείς στα καπάκια με τόσηηηη ζέστη, οπότε καταφεύγεις σε λύσεις του στυλ, κάνω ντουζάκι πρώτα, τραβάω κ μια λαλακία (γελάς;..εδώ ο άλλος μας το πε στα ίσια. ''Άργησα παίδες γτ την έπαιζα!!!'')...Στρώνεις το πολιτικό σεντονάκι σου, προελεύσεως σπίτι ή Μοναστηράκι (με 10 ευρά), σεντονάκι γκρι για την ακρίβεια..είμαι κι αναφερόμενος αύριο από τον Τεν-Τεν (Γατσόνι) για το σεντονάκι χαχαχα, δε γαμιέται και απλά ροχαλίζεις. Το κοινώς απλό μεσημέρι, ξέρεις έχει ειδική προεργασία, τελετουργία. Ξαπλώνεις και ή παίζεις PSP ή κατά κόρον μιλάς με το γκομενάκι σου στο κινητό σου (κινητό απαγορεύεται ΡΗΤΑ κ καλάμια)..αυτό το γκομενάκι/κια, τι έχουν τραβήξει τα καημένα. Η γκόμενα, κοινώς κοπέλα, σχέση, γαμήσι κτλ είναι το άλλο μισό του φαντάρου. Σε μερικές περιπτώσεις, τις καλύτερες δλδ, κρατάει 12 μήνες. Σε άλλες τώρα φάσεις κρατάει 2 εβδομάδες, μερικούς μήνες, μερικές ώρες δεν παίζει (εκτός αν είναι μεγάλη καριόλα) και σε φάσεις βέβαια βρίσκεις κάποια άλλη στην πορεία! Κι εμένα μου λείπεις μωρό μου...ένα ευχαριστώ θα στο στείλω, για την υπομονή που κάνεις κ προσπαθείς να μ αντέξεις, μέσα απ όλες τις δυσκολίες...τι δυσκολίες δλδ; Απλά όταν θες σεξ, δεν είμαι εκί πάντα. Αλλά σ αγαπάω...κι αν νομίζεις ότι δεν σ αγαπάω, θα σ αγαπίσω στην πορεία. Τώρα αν είσαι όντως μόνος κι έρμος παρέα με 400 πούτσες αγκαλιά, μη φοβάσαι, εγώ πάλι σ αγαπάω και ΔΕΝ σ αφήνω μόνο σου.


Δεν είναι το θέμα να καθίσω ν αναλύσω όλη τη μέρα. Όπως επίσης δεν μπορώ να σου δώσω την ευχαρίστηση ή την ελάχιστη ικανοποίηση του Ε.Σ.. Μπορώ όμως να σου πω 2 λόγια πριν σε κλείσω.
Ο Ε.Σ. είναι η τελευταία χρονιά ελευθερίας για μένα πάντα και για όλους που βάζουν τέλος στην ανηλειμέννη υποχρέωση της θητείας. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Είναι μέρος γέλιου, χαβαλέ (ακόμα κι αν είσαι 28-30, ξανανιώνεις λες κι είσαι στο σχολείο), πειθαρχίας, αυτοσυγκράτισης, τάξης, ύπνου, γνωριμίας κάθε λογής ανθρώπου, μικρόυ, μικρο-αστού, φίλου, κολλητου, μαλάκα, πούστη, αρχιδιού, καλού, του χειρότερου, αγάπης, συγκατοίκισης, ελευθερίας, ΛΟΥΦΑΣ, γεμιστού, Ανθυπολοχαγού, εμπειρίας, ΟΥ, ΒΟΥ, Κράτισης, Σκοπιάς, στρατιωτικής οικογένειας όπως έλεγε ο Διοικητής μας κι άλλα χίλια μύρια. ΔΕΝ νομίζω ότι θα ξαναζήσω το ένας για όλους κι όλοι για έναν σε τέτοιο παρτάλικο βαθμό. Δεν θα σου δώσω καμία συμβουλή γιατί πρέπει να το ζήσεις, και σαν εμάς στο εύχομαι να σου κάτσει κουφάλα κωλόψαρο.ΕΝΝΟ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ότι μου λείπετε ήδη.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στα 20 άτομα που με συνόδεψαν στον 1ο μήνα εκπαίδευσης στο ΚΕΔΒ Καλαμάτας 304, Γαμισέτα ΕΣΣΟ 2008. Τώρα πάω Λήμνο με 15Κ.....1ος Λόχος ΧΑΛΑΡά....κομμάντα, μάχιμοι, άλλα μυαλά προχωρημένα

Κι οι 20 είσαστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ

Και μην ξεχνάς...εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

Ν.

Αφιερωμένο εξαιρετικά επίσης στους, με αγάπη
Σπάλας
Μπίλιος
Δόκιμος Σκόμο
Τεν-Τεν
Κρέπης
Μεσσήνης

...και να σας πω.....μάθαμε πολλά κ το λιγότερο είναι να σας πω, ευχαριστούμε για όλα...να στε ΠΑΝΤΑ cool

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Me liga logia, isos katalaveis tora pos einai na sou kanoun kapsonia...Niko

Ανώνυμος είπε...

Pio polla tous kanw egw na se pw thn alh8eia! N.

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον που απαγορευθηκε λογω του τολμηρου του σεξουαλικου περιεχομενου

mantinada (Μαρία Κ.) είπε...

Καλός πολίτης Νικόλα...
Και χάρηκα πολύ που σ' άκουσα...

Να είσαι καλα!